Sunday, January 21, 2007

Kuusi yötä jouluun



Sukset on huollettu, Trekkerit hankittu, uudet kuoret sisäänajettu. Vielä huomisiltana skinien leikkaus ja viimeistelevä laskupäivä Vihdissä keskivikkona. Sitten voi alkaa pakkaamaan. Sainte Foyhin on luvattu viikon puoleen väliin hyvä kerros lunta ja kelikin pysyy kunnon pakkasella ainakin sunnuntaihin.

Matkakuume on kova, ja hyvää laskua on takuulla odotettavissa. Tässä vaiheessa ei enempää, lisäilen kuvia ja tarinaa niiden synnyttyä.

3 comments:

Toge said...

Testataanpa kommentointi. Blogin osoite on ainakin niin kansainvälinen, että voi houkutella vierasmaalaisiakin kommentoimaan. Ei ne tästä mitään ymmärrä :)

Anonymous said...

C'est ne pas francais. Yksittäisiä lumihiutaleita leijuu Tignesin taivaalla. Pohja rätisee tiukkana kuin kissanjälki; korpusta ei ole aurinkosiivuilla tietoakaan.

Oma vin chaud, paras vin chaud. Noppa!

Patongin täyte tänään: munakoisokastike, tuorejuusto, sipuli, salaatti sekä toisena yhdistelmänä hunaja, sipuli ja valkohomejuusto.

Salut!

-tc & comp.

Merviltä pusuja Togen Movementeille.

Toge said...

Joopa joo. Blö blö blöö, sano Ranskan poika. Näyttää tosiaan tuo lumitilanne siltä, et ainakin hyville pohjille sataa, kunhan toivottavasti myös sataa.

Meidän kaikkien Movementit voi pitää kimppakivaa. Mun Thundereillakin kasvaa jo karvat, ne on siis kypsässä iässä...